KeepCup med eget design

Alle KeepCup sine kopper kan tilpasses med farger og ønsket logo eller merkevare. Vi fikser kopper med ønsket design som passer din virksomhet best. En flott firmagave til ansatte, kunder eller samarbeidspartnere. Profileringskoppene fra KeepCup ikke bare stilig, men også kanskje den mest bærekraftsfokuserte koppen på markedet.

Kopper med logo starter på en minimumsordre på 60 enheter.

Utvalg

Velg hvilken type kopp, størrelse, type trykk og mengde, så kommer vi med et tilbud.

1-2 virkedager
hvis du er klar på hva du ønsker.

Utvikling

Send oss din logo eller kunstverk for oss å ferdigstille og sende til deg for godkjenning.

2-4 virkedager 
inkl. evt. nødvendige tilpasninger.

Produksjon

Produksjonen starter når mock-up med logo/kunstverket er ferdigstilt og godkjent og betaling er mottatt.

4-6 uker
avhengig av dine behov.

Utsendelse

Levering fra England må beregnes til ca. 10 dager. Etter dette regnes levering til adresse i Norge.

2-5 virkedager
å montere og pakke.
Leveringstidene varierer.

Tilpasningsalternativer

KeepCup | Original

Designet for drikkeglede på farten siden 2009. Dette er koppen som startet gjenbruksrevolusjonen, og var verdens første barista-standard gjenbrukbare kaffekopp.
Laget av slitesterk, lett plast, er den lett å bære og passer komfortabelt i hånden og koppholdere.

På denne originale varianten i plast kan det printes på silikonbåndet. Koppen er tilgjengelig i str. 8oz/240ml,12oz/350ml eller 16oz/470ml. Farger på de ulike komponentene: kopp, lokk, bånd og plug varierer basert på tilgjengelighet.

KeepCup | Brew & Brew Cork

KeepCup Brew er laget av slitesterkt herdet glass og er designet for å nyte håndverket og den sensoriske nytelsen av kaffe mens du er på farten. Du kan få logoprint på silikonbåndet og/eller på glasset. Brew koppene er tilgjengelig i str. 6oz/180ml, 8oz/240ml og 12oz/350ml. I tillegg er Brew Cork også tilgjengelig i str. 16oz/470ml. Farger på de ulike komponentene: lokk, bånd og plug varierer basert på tilgjengelighet.

KeepCup | Termo & Traveler

KeepCup Traveler (Helix) er laget av 18/8 vakuumisolert elektropolert stål, noe som sikrer langvarig varmebevaring. Lokket og pluggen er av en PP-legering, og en silikonpakning sikrer søling og varmebevaring. Kommer i str. 8oz/240ml, 12oz/350ml og 16oz/470ml. Farger på de ulike komponentene: lokk, bånd og plug varierer basert på tilgjengelighet.

KeepCup | Cold Cup

KeepCup Cold er en gjenbrukskopp spesielt tiltenkt kalde drikker. Gjenbrukskoppene er laget av tritan plast, et BPA og BPS fritt materiale. Koppene kommer i to størrelser, 12oz/350ml eller 16oz/460ml. KeepCup Cold Original er laget

Ta kontakt

Send oss en melding om hva du er på utkikk etter så skal vi hjelpe deg. Jo flere detaljer du inkluderer, jo bedre! Dette hjelper oss i å komme tilbake med informasjonen og prisene du ønsker så raskt som mulig.

    Handlekurv